[11 11 11] 1st GiVeAwAy MyNa :)

Assalamualaikum semua . Another GIVEAWAY to take away . Hehe . Ok . Tembam tahu semua dah tak sabarsabar nak tahu siapa punye giveaway , bila nak hanto , ape nak dibuat .

GIVEAWAY yang tembam nak cerita ni dibuat oleh Cik Myna. Syaratsyarat penyertaan mudah sahaja :

1)Copy banner atas tuh , link kan pada entry GIVEAWAY nih dan tepek dalam entry korang  . Jangan korang link kan pada entryentry dia yang lain pulak tau . Mentangmentang korang suka entry dia yang lain , korang link kan semua . Adoyai ~ Pening pale Cik Mynakita ni .

2)Bila ade entry , mesti ade tajuk kan . So , Cik Mynasuruh letak tajuk [11 11 11] 1st giveaway myna . Dan sekali lagi link kan pada entry GIVEAWAY nih . Ok . The next step .

3)Jangan lupa follow blog Cik Mynayang cute miut nih okeyh ?

4)Tag 3 orang and make sure dyorang semua tahu pasal giveaway nih . The most simplest step . :D

5)Bila dah siap semua , mesti korang nak Cik Mynatengok hasil kerja keras tak tido 2 malam korang tuh kan . So , the last step . Tinggalkan link korang , i means link entry GIVEAWAY nih di ruangan komen Cik Myna .

HADIAH nye berjumlah RM111 . $_$ . haha .ea ! Due date nye 30 november 2011 tau . Jangan terlepas peluang keemasan ni ok . Tak cuba tak tau . :)


Tembam nak tag :


Done ! Ok . pai . Assalamualaikum :)










p/s : Tembam dah pandai link kan banner dengan blog . :))



Thanks for reading ^^

1 comment:

  1. Salam perkenalan :) Myu singgah dari GA yang sama...

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/11-11-11-1st-giveaway-myna.html

    ReplyDelete

ɴᴀᴋ ᴋᴏᴍᴇɴ ?
sɪʟᴀsɪʟᴀ . ᴊᴀɴɢᴀɴ ᴍᴀʟᴜᴍᴀʟᴜ .
ʜᴜᴅᴀ sᴜᴋᴀsᴜᴋᴀsᴜᴋᴀ ツ