Bile nak berubah ?

 
Bilelah hda nak berubah untuk tidak meingkari janjijanji manis yang hda buat sendiri  pada blog hda yang satu nih . Kesian pon ada jugak sbb kadangkadang tak ter jenguk oleh diriku yang agak busy. 

Ke nak hda buat janjijanji baru ? Adoyai. Janji lame pon tak ter tunai. Langsung tak boleh dipercayai betul . huhu . Macam mane lah agaknya orang yang ada dua atau lebih blog kan ? Bagus nya dyorang membahagi masa yang ada . Padahal kita semua mempunyai masa yang sama . Antara kita pandai atau tidak saja untuk bahagi masa . hda dah nampak sgt tak reti . huhu . 

Semester 6 dah pon bermula 18 Februari hari tuh . Tapi kekangan masa membuatkan hda lupa yang hda ada blog rupanya . heeee *muka tak berslh*. Lagipon hda banyak main twitter dgn instagram. Kalau ada siapasiapa nak follow, dipersilakan . Twitter hda : misnurulhuda . Instagram hda : cikhudahassan.
So, kalau ade sesiapa rindu hda *ada ker?* Meh ler kita ber twittwit .

Esok hda ada meeting, but still kerja tak siapp ! haha . kalau ikotkan nafsu hupdate blog membuakbuak. Memang hda tak pergi meeting esokk . Ceit ! Piiiiraaaahhh hda ! Ckp jeler kau takot dgn presiden kauu . hahaha .
Tapi memang ada rasa taknak pergi pon sebab hda tak berapa nak ada suara. Dah mcm suara Ella dah nih . Batuk tak baik lagi dari hari ahad .

Okelah . hda nak sambung print out paypers . Salam :)

pit stop : PM janji ditepati tapi hda janji dicapati . haha

Thanks for reading ^^

No comments:

Post a Comment

ɴᴀᴋ ᴋᴏᴍᴇɴ ?
sɪʟᴀsɪʟᴀ . ᴊᴀɴɢᴀɴ ᴍᴀʟᴜᴍᴀʟᴜ .
ʜᴜᴅᴀ sᴜᴋᴀsᴜᴋᴀsᴜᴋᴀ ツ