Nak mintak tolong like bolehhh ?

 
 
ENTRY MELEKAT !

Sila scroll ke bawah untuk entry yang terbaru :)
 
Hda dan kawan-kawan hda telah menghadiri satu Kem Mahasiswa/i untuk Business Excellent yang dianjurkan oleh Malaysian Productivity Corporation (MPC). Jadi, lepas sahaja Kem di Afamosa Resort Melaka tuh, MPC menganjurkan satu pertandingan di FB yang memerlukan LIKE gambar terbanyak sebagai pemenang. 

Tuh yang hda nak mintak tolong kepada semua untuk like gambar kami di WALL MPC BE. Korang boleh tekan gambar dibawah untuk terus ke gambar kami. Oppps ! Jangan lupa online fb sekali ya. Camna nak like kalau fb tak online. Heeee. 
Apa yang korang dapat ?

1) Ucapan terima kasih dari hda dan kawan-kawan.
2) Hda benarkan korang tinggalkan SATU link iklan korang diruangan komen dibawah dan taip DONE. Hda akan klik iklan korang tuh. Kalau di shoutbox, anda tidak akan dilayan. Harap maaf.
3) Kalau korang share gambar hda nih, korang boleh letak 3 link iklan dan sila TAIP SHARE di ruangan komen dibawah. Dan hda akan check. 

Senang kannn ? Dengan satu LIKE dan SHARE, income korang boleh senang-senang jek masuk. Walaupon 20 sen, it's still a money okay sayang ! Syukur Alhamdulillah :)
Terima Kasih semua. Jasamu dikenang :)Thanks for reading ^^

8 comments:

 1. boleh sahaja kalau nak like tetapi dia tulis.. This content is currently unavailable..
  macam mana yer..

  http://www.shakroil.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yeke? Klu tak boleh. Ade gambar tuh dipage hda.

   Delete
 2. DONE :) https://www.facebook.com/pages/Haras-Collection/163039777214901

  ReplyDelete
 3. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

  ReplyDelete

ɴᴀᴋ ᴋᴏᴍᴇɴ ?
sɪʟᴀsɪʟᴀ . ᴊᴀɴɢᴀɴ ᴍᴀʟᴜᴍᴀʟᴜ .
ʜᴜᴅᴀ sᴜᴋᴀsᴜᴋᴀsᴜᴋᴀ ツ