Summary of iCEPS9

 
Sangat tak terhingga rasa syukur sebab Final Year Project Tahun 4 Student Fakulti Ekonomi dan Muamalat iCEPS9 berjalan dengan lancar dan jayanya. Banyak pihak berpuas hati dengan iCEPS kali nih. Hda kalau boleh nak cerita satu hari ke satu hari, satu event ke satu event. Tapi masa sangat tidak mencukupi. Lebihlebih lagi dah tahun 4 nih, every week ade presentation untuk 3,4 subjek. Aigooo. >.<
 
Jadi hda buat summary jelah eak ? Hda bagi beberapa gambar jek. Takpelah. At least ade kannnn. To those yang datang photobooth iCEPS9, anda boleh lihat gambar anda di page iCEPS9 okay. Kami dah upload kat situ. Jangan lupa like okay ? Kalau korang nak tengok hda jadi wartawan, boleh pergi ke Youtube Rasmi iCEPS. Sila jangan komen apa-apa kat youtube, kalau tak berpuas hati atau nak beri pendapat anda. Sila PM page iCEPS9. hihi ^_^
 

Rasanya nih first day. Semua tengah excited ambik gambar dengan props.

Mrs Potato ! hoho

This is us. Billa, Hda, Ira.
Malam pertama iCEPS9, masa Forum Konflik Mesir :)

haaaaa, nih pon first day jugak. Semua gegurl Unit Media dan Dokumentasi. :)

Malam Ketiga, Malam Cinta Rasul. Syeikh Habib Al-Saqaf datang tauuu ! Tema baju, Hari Raya. Jadi ini adalah gambar raya family Media. Unit laen, sila jangan jeles. meh !


Kami adalah housemate 248. 
Malam kedua. Konsert Akustik Syria dan Gaza.Najwa Latif dan Ukays datang tuhhh !

Hari kedua. Memain jek unit media nih.

Yeay ! Maskot comel iCEPS9. Tupai comel, lincah dan tangkas bekerja :)

Me with Squirrel. >.<

Event 4 hari sangat-sangat meriah dan happening giler. Senyum ketawa suka duka nangis panas terik penat tak cukup tidor semua kami rasa sepanjang 4 hari tuh. Tapi semua tuh sangat indah untuk dikenang. And i'm already miss all the moments :')

Terima kasih kepada semua yang menjayakan iCEPS9 kali nih. Secara langsung dan tidak langsung. Heyy ! Kepada yang join Giveaway iCEPS9 juga, hda sangatsangat berterima kasih sebab sudi join dan most of the winners dah dapat hadiah kann ? Please PM page hda kalau tak dapat hadiah lagi. Minta maaf juga andai ada tersalah kata, tersilap bicara sepanjang event kami berlangsong ya.

Itu sahaja untuk keseluruhan program kami. iCEPS9. Macam wartawan lah pulak -..-'

Salam.






pitstop : most of the activity kat iCEPS9 hda join okay. habeh duit. -..-'

Thanks for reading ^^

2 comments:

ɴᴀᴋ ᴋᴏᴍᴇɴ ?
sɪʟᴀsɪʟᴀ . ᴊᴀɴɢᴀɴ ᴍᴀʟᴜᴍᴀʟᴜ .
ʜᴜᴅᴀ sᴜᴋᴀsᴜᴋᴀsᴜᴋᴀ ツ