Bagai Melepas Rindu di Blog :P



Amacam harihari korang ? happening tak ? Dah lame jugak lah huda berdiam diri . Bukan stakat masalah dengan streamyz tapi ade jugak programprogram laen . *senyum sorangsorang

Nak dijadikan cerita , banyak jugak lah nak cerita nya . Tapi sebelum nak cerita atau nak kepohkepoh nih . Huda nak ambil kesempatan nih tok ucapkan tahniah buat Cik Puan Azizah yang dah selamat majlis resepsi perkahwinan beliauu . Mase huda cuti sem , huda bace kowt postpost persiapan majlis beliau even bukan huda yang nak bersanding , rasa macam huda yang over deborr . Haha . Kalau korang nak tengok gambar yang ohsemohsem , klik SINI !!!

Yang kedua huda nak say a big thank you to cikna sebab dah bagi huda cookies cikna yang sedap delicious mabeles tuhhh . Hambek nih halwa mate sikit . 





Semua orang cakap sedappp . huhu . Huda bagi separuh tok budak rumah , lagi separuh huda bawak pergi UTM , Skudai . Cekedis kat dalam bas . Hehe . Yang bestnye kannn , cikna siap bagi resepi lagi . Baeknye cikna . Sweeettttt sangat . :) Korang boleh tengok entry huda pasal contest nih kat SINI !

Okelah , cukup untuk malam nih . Huda taknak buat post panjang berjeler . Insyallah , kalau ade masa lagi . Huda akan balek semula on track . Cewaaahhhh .

Salam , pai , Muah !!











Pit Stop : kene tahan nafsu update blogg . hewhewhew 

Thanks for reading ^^

5 comments:

  1. alamakk malunya i..hehhe thx jugak kat huda ^_^ eyh cukup ke tu bahagi2 tu, nt free2 buat la ye.. heee :D

    ReplyDelete
  2. wah..dpt cookies free....nak juga :D

    ReplyDelete
  3. nampak sedap la cookies tu..teringin pulak

    ReplyDelete
  4. wow . thats could be delicious . nyummy . keh2

    syamsidflymoo.com :)

    ReplyDelete

ɴᴀᴋ ᴋᴏᴍᴇɴ ?
sɪʟᴀsɪʟᴀ . ᴊᴀɴɢᴀɴ ᴍᴀʟᴜᴍᴀʟᴜ .
ʜᴜᴅᴀ sᴜᴋᴀsᴜᴋᴀsᴜᴋᴀ ツ