Nak tengok Sebelah Mate pon dah tak mamPu :)


Kat sane sini orang dok sebok update pasal kumpulan Shiro yang menang Raja Lawak 6 ya ? Huda dah tak layan raja lawak dah . Antara faktorfaktor nya ialah

1) Dah ade Maharaja Lawak Mega dan sewaktu dengannya . Huda layan raja lawak last time Nabil jek . Musim ke 3 ea ? Lepas tuh , tengok Maharaja Lawak , layan Sepah pulakk . huhu .

2) Rumah sewa takde astro , so , satu patah nama kumpulan , haram huda tak tau . Kuikuikui . Bila huda tau ? Haaaa , bila dah final camni lah . Kan kecoh ye dak . Esok keluar paper pulak .

3) Dah ramai sangat pelawak . Tak boleh terima yang baru . Asyek nak tengok boboi , nabil , jozan etc . Yang baru nih even orang cakap freshy kononnya , bab ni huda suka yang Old School :)

Kalau korang rindu dengan Boboi . nabil , Jozan . Tengok lah lawak ke der . Serius lawak gilerrr . Huda tengok kat youtube jelah . Tuh pon kalau rase nak layan lahh . hikhik .

Okelah , lewat dah nih . *time update post tak pikir pulak

Salam , Pai , Muah !!












pitstop : huda layan running man sekarang . Satu episod satu hari :))

Thanks for reading ^^

6 comments:

  1. tengok dekat youtube je la huda.....sama je kita ruma sewa xde astro...tgk rtm1.rtm2,tv3 dgn ntv7 je.nak ajak kawan tngok kt kedai mamak dpn apartment,kawan sakit.duduk uma je lah :(


    da try layan running man sekali..tpi xmasuk dek jiwa.....hahaha :D

    ReplyDelete
  2. hehe tak layan pong.. tgk tv pon tak. hahhaa

    ReplyDelete
  3. @ecadwinkyasha kalau tgk running man , ketwae golek2 jelahh . hoho . :)

    ReplyDelete
  4. Blogwalking here...

    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  5. lama tak tgk maharaja alwak.. huhu

    ReplyDelete

ɴᴀᴋ ᴋᴏᴍᴇɴ ?
sɪʟᴀsɪʟᴀ . ᴊᴀɴɢᴀɴ ᴍᴀʟᴜᴍᴀʟᴜ .
ʜᴜᴅᴀ sᴜᴋᴀsᴜᴋᴀsᴜᴋᴀ ツ