Gosip Liar Tentang Huda !



Makin besar bebudak nih , perangai macam bebudak . Huhu . Tapi itulah kenangan masa belajar yang terbaik untuk dikenang kannn . Huda tak kesah pon kalau dyorang nak gosipkan huda dengan sesape . Yang tak boleh blah , dye gosipkan dengan budak lelaki yang paling rendah dalam kelas tuh *jangan marah alfa* . Tak pasalpasal keluar statement "Cinta Tak Mengenal Sentimeter" . Hamek kauuu .

Kitorang baru jek habes dinner kelas kat KFC . Hehe . Sem lepas kat Dataran Nilai . Picnic memalam . Sem nih kat KFC . Hoho . Kecoh + bising + memekak . Umur dah 21 , perangai giler sporting memasing . Sambilsambil makan , kitorang main tukartukar hadiah sekali . Huda dapat Mug + Al-quran . Al-Quran tuh ade orang yang sedekah kat kami satu kelas . Sedara Syahir yang bagi . Semoga pemberi Al-Quran tuh memperoleh rahmat dan keberkatan dunia akhirat . Aminn .

Oke , berbalek cerita gosip nya . Mastermind nye Aysyah , koncokonco yang tolong menghebahkan dan menghangatkan lagi gosipgosip liar kat kelas adalah piqa dan jessy . Yang laen tolong dok gelak dan memerhati mangsa keadaan macam huda nih . sobsobsob :( Korang pon mesti ade jugak kan gosipgosip and rahsia kelas . Best kan ? susah senang , kite tetap satu kelas . Sebab uw huda tak kesah pon oke . Tak kesah tak bermaknanya SUKA . Ye dak ? hewhewhew . 


Im the Lucky One :)


Motif huda tulis cerita kami satu kelas cuma dua . First , dyorang suruh tulis nama dyorang kat blog . Nak carik publisiti letteww . Tau benor . Second , kalau dah tua nanti , boleh baca balek kenangan time mudamuda . Hikhikhik .

Oke . Salam , Pai , Muah ! Nite :D






pitstop : Nama budak lelaki tuh Alfaiz . hurhurhur 

Thanks for reading ^^

2 comments:

  1. hehe...gosip2 mana tau jd kenyataan nanti kan :)

    ReplyDelete

ɴᴀᴋ ᴋᴏᴍᴇɴ ?
sɪʟᴀsɪʟᴀ . ᴊᴀɴɢᴀɴ ᴍᴀʟᴜᴍᴀʟᴜ .
ʜᴜᴅᴀ sᴜᴋᴀsᴜᴋᴀsᴜᴋᴀ ツ