Segmen Tambah Followers Sampai Beribu :D



Haaaa , nampak tak permainan huda kat situh . Huda saje nak letak banner nih besarbesar . Hehe . Sebab cantik dan ringkas . Kalau korang nak join , click jek banner tuh . Sumpah ! takde orang marah punyaa :D

Start berblog : 30/10/2010
Cantek tak ? huhu . Kalau orang pregnant suka sangat tarikhtarikh yang cantek . Senang nak ingat katenye . Kan ? *angguk kepale*

Segmen kali ni dianjurkan oleh Rochelle . Nak tengok blog dye ? ---> Sini :) Manis aje orangnye .

Memandangkan syaratsyarat penyertaan kate Tak Wajib nak tag orang . Entry huda ni huda buat FREE TAG ! . Maksudnya , siapasiapa yang baca entry nih boleh join . Jangan lupa tengok syaratsyarat penyertaan tau . Tak pasalpasal kene reject pulak dengan tuan tanah . hohoh :P

Done ! Selamat Bersegmen :)







pitstop : cepat tauu , segmen akan ditutup pada malam nih ! 

Thanks for reading ^^

20 comments:

  1. hyee , dari segmen yang sama . done follow :)

    http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  2. Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

    Jemput join GA saya juga tau!
    -http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

    ReplyDelete
  3. hye3!! datang dari segmen yang sama.
    salam perkenalan ! ;)

    ReplyDelete
  4. yeah..sy pon join sm..slmt berblogging..sambil cari ribu2 tuuu..hihi

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama sambil follow
    http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  6. selamat berblog :P rajin join :)

    ReplyDelete
  7. Hai, kita dari segmen sama. Dah follow sini :)

    http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen sama :)
    follow awak :)

    ReplyDelete
  9. Salam , Jom join 1st segmen saya ^_^
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html
    Fara ada sediakan hadiah untuk yang bertuah ^_^ Tunggu apa lagi . Jom lah join ;)

    ReplyDelete
  10. hello dear huda..
    nice to meet u :)
    done follow u ke 256..keeping blogging ye bila follower makin bertambah nie:)

    jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain

    Segmen tambah followers sampai beribu
    Dalam sejarah dengan muka tebal lima inci T_T

    ReplyDelete
  11. ASSALAMUALAIKUM…

    BONDE DARI SEGMEN YG SAMA DAH FOLLOW AWK :)

    DAN MENJEMPUT & MEMPERSILAKAN
    TURUT SERTA DALAM SEGMEN “UP FOLLOWER”

    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/jom-baca.html#links

    ReplyDelete
  12. dtg BW dari segmen yg sama. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  13. hye
    dari segemen yang sama.. salam perkenalan dari dya..
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen yang sama

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  15. hai . dari segmen yang sama datang sini and follow . feel free to visit me back ya :)

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  16. hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)

    ReplyDelete
  17. salam kenal. dah follow awak.

    sori lambat blogwalking. busy skit.

    singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya.

    www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete

ɴᴀᴋ ᴋᴏᴍᴇɴ ?
sɪʟᴀsɪʟᴀ . ᴊᴀɴɢᴀɴ ᴍᴀʟᴜᴍᴀʟᴜ .
ʜᴜᴅᴀ sᴜᴋᴀsᴜᴋᴀsᴜᴋᴀ ツ