pelik kan ?


Hari ahad barubaru nih , huda pergi Angsana . Pergi malam pulak tuh . Raaaaaamaaaai nye orangg jangan cakap lah . Mane datang orang reramai camtuh pon huda tak tau . Sesak giler dalam luar angsana uw . Kat situh memang jadik tumpuan orang ramai shopping raya tahun nih . Siang malam orang ramai .

Ade lah bende yang huda pelik sangat . Huda tengok baju , beg , kuih raya , macammacam lah . Mahal kemain . Baju yang boleh dapat puluhpuluh , kat angsana jadik ratusratus . Uish ! Takot tengok . Yang peliknya , mahalmahal camtuh pon orang ramai kan ? Tapi tak tau lah kalau semua yang datang tuh niat nya memang nak cuci mate macam huda nih atau dyorang semua memang kaya raye ? hurm .

Family huda pulak suka pergi tempat yang murah tapi cantek dan exclusive . Raya tahun nih baru rasa exclusive sikit sebab ukur baju badan sendiri . Biasa beli dah siap . Beli kat Kota Tinggi tuh . Banyak giler pilihan dan yang paling penting muroh muroh ! hehe :D

Kerja huda hari ni basuh semua bunga yang terdapat di dalam rumah nih ! Naseb baek sikit jek . Kalau tahun lepas , banyak giler . Sampai gugur daundaun dan bungabunga huda keghejekan . harharhar . Mama kate tahun nih basuh sikit jek . Kang botak semua .

Oklah . pai , salam >.<







pitstop : berbelanja lah dengan bijaksana :)

Thanks for reading ^^

2 comments:

  1. hahaha nampak benor keganasannya tuh..

    ReplyDelete
  2. e'ehhh.... dy beli baju kat kota tinggi laaa..hehe

    ReplyDelete

ɴᴀᴋ ᴋᴏᴍᴇɴ ?
sɪʟᴀsɪʟᴀ . ᴊᴀɴɢᴀɴ ᴍᴀʟᴜᴍᴀʟᴜ .
ʜᴜᴅᴀ sᴜᴋᴀsᴜᴋᴀsᴜᴋᴀ ツ