Awesome Giveaway by thedreamgoddess

 
Sementara hda tunggu kawan hda datang untuk buat esaimen sesame. Join lah GA buat isi masa lapang. Dari dok melangok tak tahu nak buat ape kan. Sebenarnya, esaimen dah beratur tunggu hda siapkan. Tapi tuh lah, mood tak datang lagi. Insyallah petang nih hda buat satu sementara menuggu abang hda hambik. :D

So, kalau korang nak join, apa lagi, klik banner diatas sepantas mungkin dan ikut syarat-syarat penyertaan. Senang jek. :D
 
GA akan tutup dalam masa sebulan dari sekarang. 5 MEI 2013 :)

Salam. 

 



pit stop: hati gajah sama dilapah, hati semut sama dirasa. *no motif*
 

Thanks for reading ^^

10 comments:

  1. gud luck.. erk,, tolong buat entry GA ni untuk hana boleh? hehe

    ReplyDelete
  2. thanks sudi join :) promote habis habisan utk menang top referral :) goodluck!

    ReplyDelete
  3. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/04/awesomee-giveaway-by-thedreamgoddess.html

    ReplyDelete
  4. singgah

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/awesomee-giveaway-by-thedreamgoddess.html

    ReplyDelete
  5. salam singgah jalan-jalan disini . dari segmen yang sama.. gud luck and done follow u..

    ReplyDelete
  6. salam.. hda =)

    gud luck utk GA tu..
    jgn lupe wat esaimen..cepat wat,cepat dpt relax..hehe ;p

    ReplyDelete
  7. JOM JOIN SEGMEN SIMPLE MIRA
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2013/04/segmen-sekejap-by-amirah-azman.html

    ReplyDelete
  8. http://thedreamgoddess.blogspot.com/2013/05/awesomee-giveaway-pengumuman-2.html

    ReplyDelete
  9. datang berkunjung dari segmen yg sama..gud luck! :)
    http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/04/awesomee-giveaway-by-thedreamgoddess.html

    ReplyDelete

ɴᴀᴋ ᴋᴏᴍᴇɴ ?
sɪʟᴀsɪʟᴀ . ᴊᴀɴɢᴀɴ ᴍᴀʟᴜᴍᴀʟᴜ .
ʜᴜᴅᴀ sᴜᴋᴀsᴜᴋᴀsᴜᴋᴀ ツ