Simple Giveaway by Nabeel Fikree

 
  
Terima kasih bebanyak kepada mereka semua yang dah sudi jadi sponsor untuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree untuk kali ni. Giveaway kali ni dinamakan sebagai Simple Giveaway sebab hadiahnya simple je. Tak lah banyak mana meletop vavavoom pon hehe. Harap mendapat sambutan dari korang sebab senang je nak join. Guna cara kopi dan pasta je!


Simple Giveaway by Nabeel Fikree


Harap giveaway ni akan mendapat sambutan dari korang. Alang2 kan, bila dah baca tu teruslah join hihi. 


SYARAT-SYARAT :

  1. Follow blog NabeelStories.Com dan jangan lupa follow blog sponsor jugak!
  2. Buat satu entri bertajuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy kod yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry.
  4. Tinggalkan link pada ENTRY INI sahaja!


NAK TAHU SENARAI HADIAH?
NAK JOIN? JOM KLIK SINI !








pitstop : Senang hidop kalau macam nih >.<

Thanks for reading ^^

2 comments:

  1. dari segmen sama..jalan-jalan sini tinggalkan jejak
    good luck
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

    ReplyDelete
  2. Cik akak datang melamar belog nie

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html


    Maaf ye dear..cik akak tinggalkan jejak

    ReplyDelete

ɴᴀᴋ ᴋᴏᴍᴇɴ ?
sɪʟᴀsɪʟᴀ . ᴊᴀɴɢᴀɴ ᴍᴀʟᴜᴍᴀʟᴜ .
ʜᴜᴅᴀ sᴜᴋᴀsᴜᴋᴀsᴜᴋᴀ ツ