Banyak dah berubah !

Dah lama gila tak berblogging. Haha. Dah dua hari jalan-jalan tengok environment dunia maya nih. Banyak dah berubah. Blog otai-otai makin cantek, makin padat dan ringkas. Yang paling penting makin ringan ! Maksudnya boyfie tak hang lahh. haha. A good tips pada yang baru. Masa mula-mula hda berblog dulu. Semua citarasa ikot nafsu syaitonirrajim. Sesukahati tekak jekk nak letak semua. Sampai sendiri nak bukak pon lambat. Cess. 

Makin bersemangat tengok blogger-blogger otai nihh. Haha. Mula lah hda pelik kenapa dyorang boleh consistent tapi bukan hda ? Haha. Sekali lagi sifat malas menjalar diri. Kadang-kadang bukan malas, takda masa *alasan* huh

Semalam ada lah jalan-jalan kat blog-blog otai, Cakap rinduu dengan blog dyorang. Haha. Lama gila tinggalkan blog ku. Haha. Harituh ada masalah masa nak tukar URL. Berapa bulan pakcik google tak bagi bukak. Jahat ! 

Insyallah, banyak lagi stories nak share after this. Dan hda harap kita sama-sama boleh belajar dari pengalaman orang laen. Kan best ? 

'Bersatu kita teguh, bercerai kita roboh, Yang berat sama dipikul, yang ringan dijinjing sama.' Lalalalalala ~










pitstop : walaupon tak dapat bw selalu, hda selalu follow stories korang dari IG dan FB. *akuialahstalker

Thanks for reading ^^

1 comment:

  1. Huhuuu berubah ikut arus zaman kowt.. kuikuikuiii

    ReplyDelete

ɴᴀᴋ ᴋᴏᴍᴇɴ ?
sɪʟᴀsɪʟᴀ . ᴊᴀɴɢᴀɴ ᴍᴀʟᴜᴍᴀʟᴜ .
ʜᴜᴅᴀ sᴜᴋᴀsᴜᴋᴀsᴜᴋᴀ ツ