Ben Ashaari Ajak Baca Blog Aku


Assalamualaikum semua . :)

Hari ni huda tetiba over gedik nak join Segmen Ben Ashaari . Huhuh . Boleh tambah kenalan dan pada huda lah kann , lagi banyak blog kite baca , lagi baaaaanyak ilmu kita dapat . Erm , macam general knowledge gituhh . Betol tak ? Oke lah . Kalau nak join jugak , boleh klik kat banner tuh ya sayanggg . *siyes overgedik

Antara sebabsebab *nervous , korang kene baca blog huda nih , korang boleh kenal huda yang sebenarnya gilagila jugak . Tak caye tanya kawankawan huda . Nih blog dyorang . mieza dan yuyu . Hehe . Then , kadangkadang huda ade kongsi resepi jugakk even idea nih baru je lagi . Tapi boleh lahh . At least , huda ade something nak share kann ? Sharing is Sexy ! Auuummm ~ *gedik dtg balek . :)

Last , entry yang paling menarik huda pernah buat adalahhh ntahlahh . Huda pon tak tau nak nilai 'menarik' tuh  dari segi ape . So , huda bagi yang paling banyak orang komen kott . Walaupon tak sebanyak komenkomen entry korang . :(

Nak tau yang mane ?  KLIK SINI !!

Done !
Salam . pai ! Muah !












p/s : segmen nih lame , so , ade mase huda goreng sikit ayat uw . hehe . :D
Thanks for reading ^^

23 comments:

  1. saya pun suka join B.A ni... :-D

    ReplyDelete
  2. uit2.. tag name aku ye..
    patot laa aku asek tersedak je. (ade kaitan ke)
    what ever.. hahahahaa

    ReplyDelete
  3. @mieza
    haha . tersedak ? ala cian :)

    *memang sengajee . :D

    ReplyDelete
  4. Salam Singgah..follow sini sekali..
    salam perkenalan dr fendy

    jemput singgah jgn malu2 yer..heheh

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  5. Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak! Harap Singgah Blog Kite Jugak K... Hee

    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. hi! singgah dr blog abg ben :)
    dr segmen yg sama jugaa.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. Salam dari segmen Abg Ben ni :)
    hihihi singgah sini
    pandang kanan, kiri, atas, bawah dan ikut kamu :)
    jom jenguk2 saya pulak.

    http://zetchixy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  9. Salam,dr segmen BEN..FOLLOW SINI JUGA..

    ReplyDelete
  10. singgh cni tambah ilmu =)

    http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  11. salam kenal..
    membalas kunjungan dr segmen abg ben...
    follow sini..

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan!
    Dari segmen yang sama!

    ReplyDelete
  13. baru nak jejak huda dari segmen abg ben ^^

    ReplyDelete
  14. Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
    Dah follow awak pun..

    http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  15. eyqa follow :) dtg dr sgmen yg sama :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  16. Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Jika sudah follow blog saya, terima kasih.. Jika belum, follow yea.. Sy datang untuk follow kamu.. :)

    Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

    Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  17. BW balas & follow sini. 194. ;)

    ReplyDelete
  18. hai hai hai. singgah sini dari segmen yg same. salam perkenala.. hehe :)

    #Happy berblogging :)

    ReplyDelete
  19. dari segmen yg sma..:D
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-baca-blog-aku.html

    jemput lah singgah di blog dya..:D

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  21. balas kunjungan dari segmen abg ben..
    da folo blog nie..jom terjah blog cheq..
    http://secantikhati.blogspot.com/2012/02/puree-memuree.html

    ReplyDelete

ɴᴀᴋ ᴋᴏᴍᴇɴ ?
sɪʟᴀsɪʟᴀ . ᴊᴀɴɢᴀɴ ᴍᴀʟᴜᴍᴀʟᴜ .
ʜᴜᴅᴀ sᴜᴋᴀsᴜᴋᴀsᴜᴋᴀ ツ