Segmen "Saya mahu c0okies dari cikna"


Assalamualaikum semua . :)

Sedapnyeeee . Erm , Nak tau sesuatu takkk ? Ade orang nak bagi c0okies satu kotak freeee tapi pos kene bayar sendiri . Erk ?? Jap ea , tembam tengok balek . blablablablabla . pos pon percuma . Percuma ?? Yeayyyyyy !! *bunyi sorakan budakbudak . Macam mane nak dapat co0kies free ? Haaaaa , senang jekkk .

-First , follow blog cikna nih . *untuk jadik followers bertuah
-Then , korang post entry berkenaan dengan GA nih .
-dan sambung ayat ini "saya nak cookies cikna sebab ...." *perkataan ikut suka korang nak letak bape patah 
-Last , letak link entry korang di bahagian komen entry cikna DISINI .
-Tarikh tutup pada 4/2/2012 .

Slogan tembam adalah :)

"saya nak cookies cikna sebab saya dah jatuh cinta pandang pertama kat cookies cikna jadi saya pon buat entry ni sambil mengesat air liur meleleh sematamata nak dapat cookies cikna"  ngee :D


Done ! Terima kasih sudi baca . pai !











p/s : Let me kiss u cikna ! muah !

Thanks for reading ^^

4 comments:

  1. wahh. so suweeettttt huda. thx dear ^_^ kot2 jadi antara yg bertuah kan kan kan.. goodluck ^_^ and thx!!

    ReplyDelete
  2. @ciknamr
    I wish im da lucky one ! hikhikhik :)

    ReplyDelete

ɴᴀᴋ ᴋᴏᴍᴇɴ ?
sɪʟᴀsɪʟᴀ . ᴊᴀɴɢᴀɴ ᴍᴀʟᴜᴍᴀʟᴜ .
ʜᴜᴅᴀ sᴜᴋᴀsᴜᴋᴀsᴜᴋᴀ ツ