Syukur tak terhingga :)Insyallah , esok bermulalah bulan ramadhan yang mulia . Kalau diikutkan Islam , magrib nih dah masuk 1 ramdhan kan ? Malam ni start solat terawih dah . Seronoknya ! Alhamdulillah , Allah masih panjangkan usia kita untuk merasai bulan Ramadhan tahun nih . Semoga kita semua memperoleh barakah di bulan yang mulia ini . :)

Huhu , semalam huda dah pergi apply brokben baruu . Perghh , lajuuuuu jek . Biasalah tuh , barubaru lagi . Teheee . So , kalau takde aral melintang , Insyallah , huda akan bw semula . Yahhoooo .

Tujuan entry nih nak ucapkan Selamat Menjalani Ibadah Puasa bagi seluruh umat Islam di seluruh dunia . Mekah , Mesir , Palestin , Thailand , Indonesia dah start puasa hari ni . Means saudara kita disana dah 1 Ramadhan *sumber : Mardhiah* . Kita ? Insyallah , magrib nanti . Semoga Allah mempermudahkan saudarasaudara kita disana . Berikan mereka kekuatan dan ketabahan yang tinggi . Kita disini perlu bersyukur dengan apa yang ada . Ramadhan mengajar erti bersederhana . Jangan lupa tuh . Pesanan ringas buat semua dan diri ini juga :)

Salam , pai :)
pitstop : Ahlan wasahlan ya Ramadhan :)

Thanks for reading ^^

3 comments:

 1. selamat berpuasa huda..
  semoga ramadhan kali ni memberi 1001 makna buat kte semua..
  friends for ever

  ReplyDelete
 2. Marilah kita berpuasa dengan ikhlas. Doa agar dapat kekalkan amalan baik sepanjang hayat ni.

  selamat berpuasa syg..

  ReplyDelete

ɴᴀᴋ ᴋᴏᴍᴇɴ ?
sɪʟᴀsɪʟᴀ . ᴊᴀɴɢᴀɴ ᴍᴀʟᴜᴍᴀʟᴜ .
ʜᴜᴅᴀ sᴜᴋᴀsᴜᴋᴀsᴜᴋᴀ ツ